Most, hogy már magamban is eldöntöttnek érzem, hogy mi az, amit szeretnék csinálni úgy érzem ideje ezt dokumentálni :) Csak, hogy később számon kérhető legyek saját magam előtt!

Hosszú út vezetett oda, hogy lássam ezt. Bár, évtizedek óta tudom, hogy a kreativitás és az önkifejezés áll hozzám a legközelebb. Ezért több művészeti ágban is próbára tettem magam, inkább kevesebb, mint több sikerrel... Aztán a racionalitás győzedelmeskedett felettem és közgazdász lettem. Ezzel kezdetét is vette egy teljesen más életfelfogás, amit nem mondom, hogy nem élveztem, de mióta van a férjemből egy kicsinyített másunk is, igaz lányból, más került előtérbe. Az, hogy ezt a számunkra idilli változást meg is tartsuk, képes vagyok küzdeni akárki illetve akármivel. Ehhez vezető út volt, amikor komolyabban elkezdtem foglalkozni a fotózással. Fotósiskola, workshopok, könyvek és gyakorlás, gyakorlás, gyakorlás. Ekkor még csak tudat alatt, kicsivel később már tudatosan kezdtem ezzel foglalkozni, így lett belőle több, mint hobbi és mindent elsöprő szenvedély!

Szerző: mosolyország  2011.11.07. 15:39 3 komment

A bejegyzés trackback címe:

https://mosolyorszagfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr183361203

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

fevi 2011.11.07. 15:53:44

Végre!!!!!
Nagyon örülök, és szívből gratulálok, állandó olvasód leszek, az biztos, és csodálom a bátorságod!!! Bárcsak nekem is jutna a bátorságodból csak egy pici szeletnyi legalább....
Képeket elküldtem a tesómnak, remélem reagál. Nekem nagyon tetszettek! Szóval Zsuzsikám, hajár!!!!

mosolyország 2011.11.07. 16:01:39

@fevi: Neked sokkal több van és ezt komolyan mondom! A bátorítás nagyon rám fér ;) Innentől ha két blogger találkozik... :D

fevi 2011.11.07. 16:07:46

Ajaj, és akkor mi lesz, ha két bátor blogger személyesen is találkozik :-))
süti beállítások módosítása