Soha ilyen gyorsan nem végeztem még munkával, úgy látszik inspirálóan hat rám, ha a megrendelőm csak pár napot tartózkodik Magyarországon és addigra készen kell lenni a fotózással és a retusálással is! :) Tegnap késő délutánra beszéltük meg a kezdést, ám a nap még ekkor is vakítóan sütött, a fák ágain is keresztül fúrta magát, így esélytelennek tűnt elsőre a kerti pózolás. Újra és újra bebizonyosodik számomra, hogy felkészülhetek mentálisan 100 százalékosan, lehet több tucat képi elképzelés a fejemben, szinte látom magam előtt a monitoron az elkészült fotókat, ám végül a spontán helyzetek és a lurkók hangulata határozza meg a menetrendet, de ez így van jól! :)

Timó és Vivi nagyon édes gyerekek, akiknek el kell nyerni a rokonszenvét ahhoz, hogy a kamerám elé csábítsam őket. Nem titkolom, megizzasztott ez a feladat, de végül győztem, és ez a lényeg! :)

DSC05704.jpg

DSC05777.jpg

Névtelen-1.jpg

DSC05470ff.jpg

DSC05382.jpg

Szerző: mosolyország  2012.08.03. 14:25 Szólj hozzá!

A bejegyzés trackback címe:

https://mosolyorszagfoto.blog.hu/api/trackback/id/tr924694024

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása